Bewertungen von Banhs & Boba Leeuwarden

Neue Beurteilungen

5.0
Mirte
7 Mai 2023

Het was weer heerlijk zoals altijd, en mooi vlot bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Me
30 April 2023

Altijd lekker en goed gevulde broodjes

Zaneta
28 April 2023

Altijd heerlijk eten en goede service 👍

Melissa
2 April 2023
Joey
29 MĂ€rz 2023

Zoveelste keer dat je voor extra vlees betaald maar het niet krijgt
.. weer €5,- weggegooid.

Aukje
26 MĂ€rz 2023

Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mel
12 MĂ€rz 2023

Nog steeds even lekker maar de huidige prijs plus kleinere bakjes ... echt jammer

Mariz
11 MĂ€rz 2023

I love the food!

Esther
22 Februar 2023
M. Frieswijk
1 Februar 2023

Gewoon weer fantastisch en hemels eten! Bedankt!

Zsuzsa
29 Januar 2023
Patrick
4 Dezember 2022

Eten werd snel bezorgd. Voor een 10 euro stokbroodje met wat pork komkommer en wortel is het iets te karig De smaak is erg lekker

Say
26 November 2022

Beide bakken zijn niet goed gevuld met de inhoud. Echt super jammer

Kasia de Vlugt
20 November 2022

Heerlijk zoals altijd!

Yvonne
26 Oktober 2022
evelien
26 Oktober 2022

Écht Vietnamees. Veel smaak. Heel vers.

Hoff
23 Oktober 2022
Brouwer
7 Oktober 2022

Altijd een snelle levering, alles netjes verpakt en erg vers. De salade Lemon chicken is heerlijk

Eelke Rekker
7 Oktober 2022

Wij allen hebben kostelijk genoten van de ons voorgeschotelde oriëntaalse spijzen. Het klopt in facto: Wat men van ver haalt is delicieus! Mijn smaakpapillen werden overweldigd door de smaakvolle deegwaren, overgoten door een overheerlijke runderbouillon. Het randje vet, de aanzienlijke runderballen, aangetroffen op een bedje van taugé gingen uitmuntend samen met schuingesneden chilipepers. Een werkelijk unieke soepervaring deed zich voor. Dan de broodjes. De subtiele hints van koriander gingen een liefdesrelatie aan met het gevleugelte. Wederom deden de warme chilipepertonen hun werk. Een smaakexplosie in de mond was ons deel. Alhoewel wij voorheen ook al eens hier besteld hadden, werden we toch weer zeer aangenaam verrast. Ook de bezorging was on par. Via elektronische post werd naar ons gecommuniceerd dat de distributie van het bestelde pas 13:05 uur aan zou komen. Tot onze grote vreugd stond de bezorgjuffer reeds om 12:45 uur voor den deur. Zij was zeer voorkomend en fideel. En alh

EstĂšlle
7 Oktober 2022

2 broodjes besteld, duurde anderhalf uur voor ze aankwamen.. verder wel lekker alleen volgens mij had het broodje kip warm moeten zijn..

M
2 Oktober 2022

15 minuten eerder bezorgd dus dat is meer dan prima! Smaak was weer top!! Elke keer weer 100% tevreden over de kwaliteit van het eten. Hoe doen ze het toch...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Errol
1 Oktober 2022
Yvonne
30 September 2022

De soep met stoofvlees was heel erg lekker en de rijstbowl met lemongrass chicken ook. Ze houden goed rekening met persoonlijke verzoeken. Ik had gevraagd er geen chilipepers doorheen te doen en hier was naar geluisterd. Bezorging was super snel. Ik bestel binnenkort zeker weer :)

Sebastiaan Boogaard
20 September 2022
Mai Le
13 September 2022

I did not like the bread, was sloppy, the quality has got worsen over the years. My chicken was mashed into pieces like tuna. Very weird texture.

Larissa
8 September 2022

Totaal niet m’n geld waard geweest! De dumplings waren rare, apart smakende balletjes (letterlijk) en totaal niet wat je verwacht van een dumpling! De bao en kip waren onwijs droog! Totaal niet wat ik gewend ben van jullie! Erg teleurstellend!

Kasia de Vlugt
5 September 2022

Heerlijk zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frieswijk
28 August 2022

Eten was dik in orde, helaas zat in het eten een stukje dike aluminium folie (soort wat uit een drinkpakje/oid) wat ik er gelukkig uit kon vissen. Het eten wordt namelijk in een kartonnen doosje gedaan, dus geen enkel aluminiumfolie wordt gebruikt bij het vervoeren van het eten. Kan gebeuren, maar wel even een dubbel check voor de volgende bestellingen raad ik aan het team aan. ;)

J
22 August 2022

Ontzettend heerlijk broodje (Banh mi Taiwanese braised) en milk tea. Echt van genoten, zal hier zeker nog eens bestellen

Kasia de Vlugt
21 August 2022

Dit is mijn lievelingsplek. Altijd vers bereid, super lekker en door heel aardig personeel gemaakt.

lies
17 August 2022

fantastisch, iedere keer weer

M
17 August 2022

Prima op tijd en lekker vers eten.

Paul Koopmans
16 August 2022

Was weer super!!

Esther
16 August 2022

Elke keer weer lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anja
13 August 2022

Het was heerlijk! Het was alleen erg weinig.... We hadden 2 Bao Buns en wat dim sum. Bij elkaar €30. Dat is echt niet genoeg voor een avondmaaltijd. Ik hoop dat de andere gerechten wel voldoende zijn.

N vd Heide
5 August 2022
Brouwer
14 Juli 2022

Het was weer genieten

Kasia de Vlugt
12 Juli 2022

Super lekker zoals altijd!

Willeke
3 Juli 2022

Het was lekker maar bij beide lemon grass chicken zat geen kip. Gelukkig had ik wel ei bijbesteld.

Frieswijk
2 Juli 2022

Uber awesome lekker eten!

Lisa
29 Juni 2022

Het eten en de drankjes waren heerlijk, zoals altijd. Het leek wel of de popping bubbles in de bubble tea iets harder waren dan normaal.

Errol
25 Juni 2022
Kai
22 Juni 2022

Ik heb met mijn collega’s heerlijk genoten van de broodjes en noodles en de Vietnamese ijskoffie is een aanrader!

Ellen
17 Juni 2022

Super! Lekker, waar voor je geld en vriendelijk personeel.

Irina
17 Juni 2022
Sjoerd
10 Juni 2022
Lisa
10 Juni 2022

Snelle service en heerlijk eten (en drinken)!

Kasia de Vlugt
5 Juni 2022

Heel lekker gegeten! Broodje seitan is een van mijn favoriet.

M
1 Juni 2022

Magnificent, tijd aangegeven waarop ik thuis zou zijn en ook op dat tijdstip de bezorgster aan de deur. En weer fantastisch eten!

Callista Straub
1 Juni 2022

Jammer dat de garnalen die ik besteld had er niet in zaten.

Laris
30 Mai 2022
Nina
20 Mai 2022

De lekkerste broodjes van Leeuwarden!

Hg
11 Mai 2022
Roan
11 Mai 2022

Bahns & Boba blijft bij ons een van de beste restaurants van Leeuwarden. Het eten is altijd heerlijk, de groenten vers en knapperig en er zijn meer dan genoeg vega opties! De bestelling deze keer was weer helemaal goed, zoals gewend! :)

Liana van Daalen
10 Mai 2022
Roel
6 Mai 2022

Heerlijk zoals altijd!

Anna
5 Mai 2022

Heerlijk zoals altijd!

Liana
28 April 2022
Anna
26 April 2022

Heerlijk zoals altijd!

M
23 April 2022

Heerlijk eten!

Angelique
19 April 2022
Jelmer
13 April 2022
Lisette Rozenberg
12 April 2022

Was snel en heel erg lekker, wel jammer dat de summer roll gescheurd was maar dat gebeurt snel. Zeker aanrader voor lekker eten en lekkere boba!

JePe
11 April 2022

Verrassend! Van de gestoofde speklapjes op de bao had ik verwacht dat ze gestoofd zouden zijn in een rijke smaakvolle sojaachtige marinade maar daarentegen waren ze bleek met weinig smaak. Maar wel superzacht. De hoisinsaus die bij de spring rolls werd geserveerd smaakte als een dikke saaie Franse jus. Wat klopt qua de Vietnamese keuken en haar Franse culinaire connectie. Maar deze culy nerd heeft er nog een flinke kneep Flying Goose hoisin, een eetlepel Laoganma Crispy Chili en een scheut Pearl River Light Sojasaus bijgedaan. Het was heerlijk en met al de rauwe groentes in de rolls en de bao. En geeft het gevoel van een super gezonde lunch. De bao was de beste ooit. Binnenkort maar weer eens bestellen dankzij de condiments in het keukenkastje.

Daan
5 April 2022

De Bahn mi Lemon grass chicken was heerlijk (zoals altijd). De vega bahn mi lemon grass chicken viel tegen, helaas


Petra Kamoen
2 April 2022

Heerlijk eten en goede bezorging

Mirte
2 April 2022

's middags vast besteld, werd keurig op de gewenste tijd bezorgd en de opmerkingen mbt de bestelling werden ook netjes rekening mee gehouden.

Preston
1 April 2022

These people know what they’re doing. I love ordering from them!

Dijksma
31 MĂ€rz 2022

Wij moeten ons altijd inhouden om niet elke week bij jullie te bestellen. Ook deze keer weer heerlijke bahns die lekker goed gevuld waren! Bezorgtijden zijn altijd top bij jullie. Het spijt ons wel dat jullie altijd helemaal naar camminghaburen moeten komen... Jullie zijn zeker nog niet van ons af! ;)

Anna
30 MĂ€rz 2022

Heerlijk gevulde Banh mi en snelle bezorging!

Sien
29 MĂ€rz 2022
Prince
29 MĂ€rz 2022

Eten is van goede kwaliteit en met zorg bereid. Ook een prima en snelle levering. Al meerdere malen de banh mi lemongrass chicken besteld, echt een aanrader.

Jos
27 MĂ€rz 2022

Heerlijk! De sausjes zijn wel wat lastig

Grace Florencia Putri
26 MĂ€rz 2022

Quick Service, friendly staff, and YUMMY food

Gerrit
25 MĂ€rz 2022

Eten was heerlijk en vers. Een bapao met custard nog nooit eerder gehad maar is heel lekker.

Mariz Kuizon
25 MĂ€rz 2022

Unforgettable experience (after being loyal to this lunch resto): I had a delivery today of Wanton Soup and Taiwanesse rice chicken. When i opened the hot soup (which was separated from the wanton noodles). THE PLASTIC INSIDE WAS NOT TIED (which is normally is) and i pulled it with my bare hands and splashed all over my legs. (good thing it did not went to my baby which she was only sitting beside me). Unfortunately my appetite was completely gone and everything just tasted awful! There was no compensation given just simply "SORRY" and a juice. LOL Justice needs to be served!

Vincent
24 MĂ€rz 2022

Snel bezorgd! Broodje was erg nat. Thee was top!

Frieswijk
21 MĂ€rz 2022

Gewoon puur genieten van de rice bowl Taiwanese braised pork, met stukje speenvarken en hoisin saus.

Esther
13 MĂ€rz 2022

Altijd weer lekker!!!

Ashley
8 MĂ€rz 2022

Altijd super lekker en snelle bezorging!!

Eke
2 MĂ€rz 2022

Alles was keurig verpakt, nog goed warm en volle bakken! Er werd goed rekening gehouden met de extra opmerking die ik had geplaatst bij mijn bestelling. Heerlijk gegeten- zou hier zo weer bestellen!

Romy
28 Februar 2022
Ik
26 Februar 2022

Saus was heel ingewikkeld verpakt. Maar het eten was zalig!

ABC auto's
26 Februar 2022

Het was weer lekker, echter had ik extra vlees besteld voor de mannen, maar dat waren jullie vergeten. Dat is wel jammer.

Esther
25 Februar 2022

Het was weer, zoals verwacht, lekker!!!

Harro
22 Februar 2022

Heerlijke broodjes!! De ingrediënten waren wel wat erg vochtig waardoor één van de broodjes wat erg nat, maar ze smaakten er niet minder om.

D.Faber
21 Februar 2022

Ontzettend goed geholpen, bedankt voor de goed opgenomen feedback. Broodje was heerlijk!

Frieswijk
21 Februar 2022

Perfecto! Dit keer een bahn gekozen. Prima! Alleen nog lekkerder in Bahns&boba restaurant zelf. Is het broodje iets krokanter. Maar dat drukte de pret van het opeten nietđŸ€—

Remco
19 Februar 2022

Ik bestel geregeld jullie pho beef noodle soup, ontzettend lekker! Zelfgemaakte ice tea ook heerlijk & altijd lieve/snelle bezorgers. Danku.✌

Anna
18 Februar 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Jacco
17 Februar 2022

Zoals altijd supergoed verzorgd, ontzettend lekker, goede portie en vriendelijke bezorgers. Elke eurocent waard en ik hoop nog heel lang van jullie te kunnen genieten!

Harro
8 Februar 2022

Altijd snelle en vriendelijke bezorging en heerlijk eten om je vingers bij op te eten!

Gerra
4 Februar 2022

This pho was okay but had better ones before

Awather
2 Februar 2022

Eten was weer uitstekend zoals altijd.

Kasia de Vlugt
1 Februar 2022

Zoals altijd top! De beste broodjes en bubble tea in Leeuwarden.

Sofie
1 Februar 2022

Helemaal perfect!

Menno
29 Januar 2022

Aanrader. Goede kwaliteit en de bestelling werd vlot bezorgd.

Berber
26 Januar 2022

De vegetarian noodle soup is echt mijn ulitieme comfort food, weet niet wat er in die noodles zit maar altijd als ik me niet helemaal 100% voel krijgt dit gerecht me er weer bovenop â€ïžđŸ‘

Patrick
26 Januar 2022
Relyveld
25 Januar 2022

Snel en lekker!!

Vinnie
22 Januar 2022

Brown sugar met tapioca besteld maar met fruiy pearls gekregen. Won ton soup smaakte niet lekker

Melvin
21 Januar 2022

Zoals gewoonlijk, super lekker.

Marcus
21 Januar 2022

De chicken wonton noodle soup is echt next level. Heerlijke bouillon, verse groenten, de perfecte noodles en de beste chicken wontons ever. Warm geluk in een kom.

S. Hau
20 Januar 2022

Heerlijk eten, elke keer weer!!

Im
18 Januar 2022

Top

Charlie
15 Januar 2022

2x de beef noodle.. het was erg lekker vlees was mals en de bouillon was goed op smaak.. persoonlijk mag er van mij meer verschillende soorten groente in.. maar al met al was het onwijs lekker.. absoluut voor herhaling vatbaar..

Susanne van der Veen-Hulst
14 Januar 2022
anoniem
14 Januar 2022

De beef noodle soep was weer heerlijk

me
13 Januar 2022

Heerlij, eerlijk eten met goede service.

Yvonne
13 Januar 2022

Erg lekker. Al vanalles gehad rijstgerechten, noedels, soep en broodjes. Alles goed op smaak en individueel aan te passen als je een ingrediënt liever niet hebt. Bezorging mooi vlot. Een fijne aziatische aanvulling op de veelal Europese restaurants.

Jildo
13 Januar 2022

Altijd heerlijk eten!

Pieters
8 Januar 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging prima op tijd

Singh
7 Januar 2022

Heerlijk gegeten!

Rikst
6 Januar 2022

Supersnel

Sipke
6 Januar 2022

Een klant vandaag 6/1 voor mij in de winkel betaalde €16 (prijslijst aan de wand) voor twee Bahnmi, ik betaalde voor hetzelfde broodje 5x€8,60 = €43 vooruit, internetprijs. Ja, nieuwe wand prijslijst in bestelling. Dan zou ik toch even wachten met het aanpassen van de internetprijs tot die wand prijslijst er is. Nee, ik hoef geen compensatie en ik hoef de fooi ook niet terug. Tot volgende keer!

Fenna
5 Januar 2022

Wat fijn dat jullie de menukaart hebben uitgebreid met vegan gerechten! Direct geprobeerd en smaakte heerlijk. Ga zo door! :) Jullie zijn m’n favoriete plek om te bestellen als veganist.

Hoff
4 Januar 2022

Prima op tijd. Alles goed.verpakt en vers gemaakt. Het smaakte heerlijk, zoals.altijd

Eva
4 Januar 2022
Petra
3 Januar 2022

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd.

Tony van Leeuwen
3 Januar 2022

Zoals altijd superlekker en het was er ook supersnel.

M. Frieswijk
30 Dezember 2021

Heerlijk eten. Rijst was eerder heet dan warm :) smaak was zoals ik altijd gewend ben.

Hoff
23 Dezember 2021

Precies op tijd en heerlijk gegeten

Nancy Stevens
23 Dezember 2021

Zoals gewoonlijk een héérlijk broodje dat bezorgd is door een vriendelijke bezorgster!

Esther
22 Dezember 2021

Altijd weer ge-nie-ten!!!

Liana van Daalen
22 Dezember 2021
Aron
20 Dezember 2021

Wegens een foutieve bezorging even teruggebeld waarna we ontzettend vriendelijk te woord zijn gestaan en er met begrip werd gereageerd. Binnen de kortste keren hadden we toch onze gehele order ontvangen; zelfs met een lekker extraatje erbij! Wat een top service! Bedankt Banhs & Boba!

D.V.
16 Dezember 2021

Altijd lekker eten!

Silla
14 Dezember 2021

Weer gesmuld van de Super Salad!!

Evanilda
4 Dezember 2021

Altijd weer genieten bij Banhs&coffee en alles heerlijk vers zoals het hoort.

Marjo Hoff
4 Dezember 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit, op tijd geleverd en vriendelijke bezorgster. Genoeg saus erbij en er heeft niks gelekt vanwege goede verpakking. Dit gaan we vaker doen.

Thom
3 Dezember 2021
Lisa
3 Dezember 2021

Het eten werd snel bezorgd. Er was rekening gehouden met mijn wensen en het was heerlijk! Bedankt!

k
18 November 2021

Heerlijke broodjes, altijd goede kwaliteit! op het afgesproken tijdstip afgeleverd

L
17 November 2021

Amazing! Fast delivery and delicious food!! I’ll be purchasing again soon :) Thank you

Silla
15 November 2021

Weer lekkere super salad gehad! Wel een uur te vroeg bezorgd maar ach, dan maar een uur eerder pauze genomen.

gg
11 November 2021
Lysanne
11 November 2021

Heerlijk eten, vers en gezond

Josha
10 November 2021

Zoals altijd heerlijk broodjes en snelle bezorging! Jammer dat er geen hete saus bij geleverd was, kan gebeuren.

Matthijs van Loon
8 November 2021
Susanne Otter
15 Oktober 2021
Anoniem
13 Oktober 2021
Errol
7 Oktober 2021
Rutger
23 September 2021

Super

Nancy Stevens
17 September 2021
Esther
17 September 2021

Boba was delicious. But the soup was almost all gone when we got it. Leaked in the bag itself. The delivery person saw and knew, but did not do anything about it. The meat balls weren't very tasty, and it was wrapped in a box, in a bag of plastic. A little bit strange. I will order the Boba again for sure. But the soup I would definately not order again. Also the taste of the soup was.. Oke. We did not finish it.

Kasia
15 September 2021

Zoals altijd super lekker!

Esther Soolsma
14 September 2021

De bezorging was optijd en de bezorger was leuk en beleefd. Echter waren de tapioca parels niet helemaal "gaar" als je het zo kunt noemen. De binnenkant was nog hard.

Larissa
10 September 2021

Het was weer fantastisch! De bubble tea was heerlijk! En de chicken salad was weer zo lekker!

S Hau
8 September 2021

Goed op tijd en altijd lekker eten. Bij opmerkingen een aanpassing aan ingrediënten aangegeven waar ze zich aan gehouden hebben! Toppers!!!

Soraya
7 September 2021

Heel lekker! Ik bestel snel nog een keer!

Errol
5 September 2021
alina
4 September 2021
Audrey
3 September 2021

fast delivery and yummmy food

Dascha Dolguine
3 September 2021
A.R. Otter
3 September 2021

Altijd heerlijk!!

Sophie
2 September 2021

De steamed boa Taiwanese braised pork blijft mijn favoriet. De spekkoek en bubble fruit tea waren ook heerlijk als toetje!

Roan
1 September 2021

Net zoals altijd weer heerlijk! Bezorging was sneller dan verwacht en alles was super warm. Favoriete restaurant in Leeuwarden!

S
28 August 2021

De tapioca parels waren helemaal opgelost en er zat helemaal geen ijs in me matcha latte

Tineke
27 August 2021
Kyra
26 August 2021

Super snelle bezorging en smaakte weer heerlijk!

Achtien Novalina
15 August 2021

Het is zooo lekkeeeeerđŸ‘ŒđŸ„°

Lori Bene
11 August 2021
Nathalie
3 August 2021

Supersnelle bezorging and heerlijk eten.

Kasia
3 August 2021

Altijd goed!

Anouk
2 August 2021
Errol
1 August 2021
Rox
29 Juli 2021

*insert heart eyes emoji*

Jurjen
28 Juli 2021

Dumplings wat klef bij bezorging

Anoniem
27 Juli 2021

Kan beter ... bezorging lang. Eten redelijk voor zo'n prijs... Enige wat echt goed is is de Bubble tea ;)

Lisa
27 Juli 2021

Ik had in de opmerking gevraagd of het zonder pepers en koriander kon. Helaas was dit niet het geval en heb ik eigenlijk alles weggegooid, zo zonde! Ik weet dat het druk was, maar het zou fijn zijn als de opmerkingen goed gelezen worden, of dat er voor de klant een optie is om in het bestelproces op een andere manier iets te wijzigen.

LN
26 Juli 2021

Zoals altijd prima!

EA
12 Juli 2021

Het was weer heeeeeerlijk!! Tot ziens!!

John-Paul
11 Juli 2021

Zoals altijd was de kwaliteit van het eten goed en erg lekker. Een van de weinige thuisbezorg restaurants in Leeuwarden die de kwaliteit continu waarmaken. Passie voor het vak blijkt elke keer weer. Blijf zo doorgaan. Bezorging is altijd vriendelijk en het is altijd op de juiste temperatuur.

Sietske
10 Juli 2021

Heerlijk vietnamees eten, snelle bezorgen. Gauw weer!

Rox
8 Juli 2021

LOOOOOOOVE IT!

Sanne
8 Juli 2021

Snel bezorgd en handig ingepakt! Alles was heerlijk en had veel beleg.

Paulette
8 Juli 2021

Altijd even heerlijk!! Dankjewel!

Ann
1 Juli 2021

Fav good in town!

N.
30 Juni 2021

Snelle bezorging, heerlijk eten. Vooral de dimsum mix was erg goed!

Mathijs
29 Juni 2021

Snelle bezorging en het eten was heerlijk! Ook een mooi vegan aanbod!

Tineke
25 Juni 2021
Silla
22 Juni 2021

Zoals altijd weer lekker gegeten! En bij deze nog een extra bedankje en een excuusje voor de lieve bezorgster, zij weet zelf wel waarom ;-)

Neny
20 Juni 2021
Esmee van de Krol
19 Juni 2021

Eerste keer bestelt. Het was heerlijk!! Alles was super vers en genoeg koriander en pepers exta. Op tijd bezorgt ook!!

Rox
17 Juni 2021

Lieve bezorgster die het heerlijke eten kwam brengen. Ze had nog nooit eerder fooi gehad, hoedan! #geeffooieverybodyhoortzo

Perera
14 Juni 2021

Erg lekkere vegetarische dumplings en jullie bubbletea is de perfecte size en smaakt goed(niet te zoet)!

N. vd Heide
14 Juni 2021

Lekkere drankjes en vriendelijk personeel :)

Anneke
12 Juni 2021

Heerlijk gegeten weer!

Janny
11 Juni 2021

Heerlijke rolls en salade. Vers, knapperig , ruime porties, heerlijk op smaak. En heerlijke bubble tea!

Mirte
3 Juni 2021

De bestelling was mooi vlot bezorgd en het was allemaal heerlijk! De braised pork bao is echt een aanrader, maar ook de kip was perfect. Bovendien is de fruity bubble tea niet extreem zoet en zijn de smaken erg lekker.

Errol
3 Juni 2021
Marianne
31 Mai 2021

Goed verzorgd en snel bezorgd

Ana
30 Mai 2021

Het was heerlijk! Ik ben fan 😍.

Lisa
29 Mai 2021

Keer op keer is het eten fantastisch, we hebben er weer van genoten. De bezorging is snel en vriendelijk.

Adriaan
29 Mai 2021

Snel klaar, super lekker eten, echte aanrader.

ABC auto's
29 Mai 2021

Wederom heerlijke super salad als lunch gehad!

Fenna
28 Mai 2021

Altijd lekker en snel bezorgd!

Edwin Houwertjes
22 Mai 2021

Toch is het terplekke net even lekkerder. maar ook nu was het weer heel smakelijk. We hopen snel weer eens aan een tafeltje te kunnen zitten zodat het eten niet 20minuten in een doosje hoeft te worden "opgesloten" om naar huis mee te nemen.

Larissa
21 Mai 2021

was weer super lekker đŸ‘ŒđŸ» echt een verwen momentje elke keer dat ik bij jullie eet/bestel

Kirsten en Arjen
21 Mai 2021

supertop gegeten en supertop service!!!!

Dennes
19 Mai 2021

Onwijs lekker en super vriendelijke bezorging! Altijd goed! 💯

Tess
18 Mai 2021

Alles was goed verpakt en netjes geleverd! Er was wat user error aan mijn kant maar verder was alles lekker en warm!

Esther
11 Mai 2021

De bahn Mi was weer heerlijk!

JT
11 Mai 2021
Fenna
4 Mai 2021

Weer top, alleen er was wel wat weinig seitan toegevoegd vergeleken met voorgaande keren. :)

Silla
1 Mai 2021

Het was weer genieten van elke hap van de super salad!!

Klaas
1 Mai 2021
Ln
30 April 2021

Zoals altijd weer prima!

Joris
28 April 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging, vriendelijke medewerkers. Zou alleen graag de mogelijkheid willen hebben om meer saus bij Ă©Ă©n gerecht te bestellen.

Lotte
28 April 2021

Hele lekker broodjes altijd! En snelle bezorging

Errol
27 April 2021
Anoniem
26 April 2021
Errol
24 April 2021

Het was weer heerlijk !

Anne
19 April 2021

Het was weer allemaal heerlijk, bedankt!

Letty
15 April 2021

Weer uitstekend, vriendelijk en snel!

Melvin
15 April 2021

Weer genoten van de vegan super salad. Verslavend lekker. Wij eten het altijd in de auto op en dan zou een vork een uitkomst zijn. Of zijn mijn eetstokjes skills te mager? Maar ze hebben geen vorken die ze mee kunnen geven.

Niels Jacobs
13 April 2021

Banh mi classic was top zoals altijd! Erg jammer dat deze blijkbaar niet heel populair is en daarom uit het assortiment gaat.

Bas
9 April 2021

Heerlijk! Snel bezorgd- super goed en super lekker.

Olivier
8 April 2021

Erg lekker vers eten

Kirsten
8 April 2021

Lunch online besteld en opgehaald - ontzettend lekker, voedzaam en gezond, met liefde gemaakt, lijkt me!

Pariama
7 April 2021

Altijd heerlijk. Ik bestel gauw weer. Mijn kaart is inmiddels vol.

Anoniem
3 April 2021

heel aardig personeel

Niels Jacobs
3 April 2021

Heerlijk gegeten zoals eigenlijk altijd. Spicy Beef was goed op smaak. Pittig maar niet te.

Marwin
31 MĂ€rz 2021

Ik ben Altijd zeer tevreden met het ontzettend lekkere eten van dit geweldig bedrijf ! Lemongrass chicken is my alltime favorite ! Ik ben nog nooit teleurgesteld en het smaakt echt altijd goed , geef jezelf eens de kans en sta open voor iets nieuws bestel hier!

Anna
29 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk! Perfecte portie, goed heet. en bezorging was snel!

Matthijs van Loon
26 MĂ€rz 2021

Super lekker weer! Die Wonton Noodle soep is echt heerlijk ook.

Marissa
24 MĂ€rz 2021

Fabulous tasting food, quick delivery! I just wish the prices were a bit smaller so that we could order more often, especially with things like the teas and coffees

Matthijs
20 MĂ€rz 2021

De braised-pork banh mi en de lemon chicken bao/banh mi zijn echt aan te raden! Super lekker.

Esther De Jong
16 MĂ€rz 2021

Ik heb samen met mijn twee huisgenoten bubble tea gehaald bij banhs & coffee. Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Super gastvriendelijk contact gehad via de telefoon. En de bezorger was er al heel snel, ook was de bezorging nog eens gratis. Echt een aanrader!!!

Leonard
15 MĂ€rz 2021

Perfect! Vorige keer was ik een beetje ontevreden, mijn opmerking werd heel serieus genomen. Deze keer lieten ze weer zien waarom Banhs een van de beste restaurants van Leeuwarden is!

ABC auto's
13 MĂ€rz 2021

Zoals altijd heerlijk geluncht!

Larissa
13 MĂ€rz 2021
Paul
12 MĂ€rz 2021

Slechte kwaliteit broodjes en koud afgeleverd. Niet met liefde bereid zoals in het begin wel het geval was.

Pariama
12 MĂ€rz 2021

Bij een griepje is de overheerlijke pho zeker aanbevolen. Vandaag al iets opgeknapt. Grote portie, betaalbare prijs. Zeer zeker aanbevolen!

Silver
10 MĂ€rz 2021

Ik order sowieso elke week hier maar nog nooit een recensie geschreven. Ik ben echt verliefd op de steamed baos en custard buns!! En ben super blij dat de taro is toegevoegd als permanent item. Het zou super zijn als er nog meer milk tea smaken zouden komen, zoals vanille of strawberry.

Jmh
10 MĂ€rz 2021

Altijd weer top! Absoluut ons favo lunch restaurant

LN
10 MĂ€rz 2021

Weer super!

Errol
9 MĂ€rz 2021

Het was weer heerlijk :)

Rianne
9 MĂ€rz 2021
Silla
7 MĂ€rz 2021

Ik kan hier wekelijks wel een review plaatsen haha! Maar elke hap van de super salad is genieten!

Rico
4 MĂ€rz 2021

Ik heb bij bahns en coffee al meerdere keren besteld en het eten is echt van top kwaliteit, daarnaast zijn ze ook altijd heel snel met de bezorgĂŻng als ik meer sterren kon geven zou ik dat zeker doen!

Erin Messak
4 MĂ€rz 2021

Heeeeeeerlijke broodjes, echte aanrader!! Goeie service, leuke mensen!

Fenna
4 MĂ€rz 2021

Smaakt altijd goed en wordt ook altijd snel bezorgd!

Babs
3 MĂ€rz 2021

Altijd heerlijk en snel bezorgd!

Jose
2 MĂ€rz 2021
Anouk
1 MĂ€rz 2021

eten was absoluut heerlijk!

Harry
28 Februar 2021

Zoals altijd weer heerlijk, bijzonder en snel bezorgd. Jullie stellen nooit teleur, dankje voor het lekkere eten.

Ilse
27 Februar 2021

Heerlijk!

Leo
27 Februar 2021

We weten hoe het normaal gaat, dus deze keer zal een uitschieter geweest zijn. Bezorging duurde erg lang en toen we het bakje opendeden zat er geen inhoud meer in de bao, alles zat aan de roll gekleefd. Daarnaast was er koriander bijgedaan, terwijl we hadden aangegeven dat niet te willen... Volgende keer (hopelijk) weer beter.

Marieke
27 Februar 2021

Summer Rolls zijn gisteravond helaas niet goedgekeurd door ons. Het was heerlijk vers, dat zeker, maar 2 kleine stukjes kip of 2 garnalen zonder smaak per roll en verder heeel veel rauwkost vonden wij niet ‘Banh’s waardig’ 🙈.

Larissa
24 Februar 2021

Ik eet eigenlijk altijd hetzelfde hier, maar het is ook altijd lekker! Dankjulliewel

Ch
23 Februar 2021

All good

Rox
22 Februar 2021

LEKKER LEKKER LEKKERRRRRRRRR!

Melvin
20 Februar 2021

Altijd lekker. Vanmiddag alleen een vleesbroodje besteld ipv vegan. Selecteren moet makkelijker kunnen

Letty
20 Februar 2021

Zoals altijd weer snel en lekker!

Romy Brookhuis
20 Februar 2021
Esther
20 Februar 2021

Elke keer is het weer lekker genieten!!

Remco
18 Februar 2021

Op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten als altijd.

Anoniem - Leeuwarden
18 Februar 2021

Het eten werd supersnel bezorgd en was erg lekker! Het fijne van hun eten is dat het met verse ingrediënten en aardig wat groente gemaakt is. Ook zijn er veel opties voor vegetariërs en veganisten.

Eva
18 Februar 2021

Was erg lekker :)

Peter
17 Februar 2021

Super service, tijdig bezorgd en als altijd heerlijk!

Lisa
15 Februar 2021
Mike
13 Februar 2021
Aniek
13 Februar 2021
Ivonne Olivia
11 Februar 2021

Dat was verrukkelijk 😋

Silla
6 Februar 2021

Weer nieuwe liefhebbers van de super salad gemaakt :-)

Bram
5 Februar 2021

Supersnel, supergoed, mega lekker, geef me meer

Jill
5 Februar 2021

Altijd super snel geleverd, heel vers en heerlijk van smaak! Heel blij met jullie in Leeuwarden!!

kai
4 Februar 2021

Het eten was super lekker. Ik had de B&C super salad deal maar ik zag toen ik thuis kwam dat er geen ijsthee bij zat. Jammer maar het eten was het als nog wel waard. Misschien een knop toevoegen om thee te selecteren zodat deze ook op de order komt.

Feliks
4 Februar 2021

De Lemongrass Chicken Banh was heerlijk, veel kruiden en licht pittig door de rode peper. Banh mi Pork Special is niet voor iedereen weggelegd: Het varkensvlees zullen sommige mensen ervaren als taai. Dit is denk ik de bedoeling omdat textuur is een van de kenmerken van de Vietnamese keuken. Bubble Tea is voor herhaling vatbaar.

S Hau
3 Februar 2021

Altijd goed! Heerlijk eten, prima vlotte bezorging.

ABC
2 Februar 2021
Olivier
1 Februar 2021

Jammer, Deze keer geen saus in broodje, Andere medewerker?

Noa
29 Januar 2021

Heerlijk goed gevuld broodje en lekkere dimsum, genoeg saus bijgeleverd.super snel bezorgd door een vriendelijke bezorgster. En erg blij dat er eindelijk een plek is in Leeuwarden waar je bubble tea kunt bestellen!

Anoniem
29 Januar 2021

Heerlijk; voor herhaling vatbaar!

Kasia
21 Januar 2021

Ik heb heel tevreden. Voor het eerste eten laten bezorgen (voorheen afgehaald) en het ging super goed. Mooie keuze aan vegan broodjes. Bubble tea altijd top.đŸ‘ŒđŸŒ Zeer vriendelijke bezorger. 😊