Beoordelingen van Banhs & Coffee Leeuwarden

Recente recensies van Banhs & Coffee Leeuwarden

5 sterren na 184 reviews

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer allemaal heerlijk, bedankt!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend, vriendelijk en snel!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van de vegan super salad. Verslavend lekker. Wij eten het altijd in de auto op en dan zou een vork een uitkomst zijn. Of zijn mijn eetstokjes skills te mager? Maar ze hebben geen vorken die ze mee kunnen geven.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Banh mi classic was top zoals altijd! Erg jammer dat deze blijkbaar niet heel populair is en daarom uit het assortiment gaat.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd- super goed en super lekker.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker vers eten

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lunch online besteld en opgehaald - ontzettend lekker, voedzaam en gezond, met liefde gemaakt, lijkt me!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk. Ik bestel gauw weer. Mijn kaart is inmiddels vol.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

heel aardig personeel

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals eigenlijk altijd. Spicy Beef was goed op smaak. Pittig maar niet te.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben Altijd zeer tevreden met het ontzettend lekkere eten van dit geweldig bedrijf ! Lemongrass chicken is my alltime favorite ! Ik ben nog nooit teleurgesteld en het smaakt echt altijd goed , geef jezelf eens de kans en sta open voor iets nieuws bestel hier!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Perfecte portie, goed heet. en bezorging was snel!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer! Die Wonton Noodle soep is echt heerlijk ook.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fabulous tasting food, quick delivery! I just wish the prices were a bit smaller so that we could order more often, especially with things like the teas and coffees

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De braised-pork banh mi en de lemon chicken bao/banh mi zijn echt aan te raden! Super lekker.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb samen met mijn twee huisgenoten bubble tea gehaald bij banhs & coffee. Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Super gastvriendelijk contact gehad via de telefoon. En de bezorger was er al heel snel, ook was de bezorging nog eens gratis. Echt een aanrader!!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Vorige keer was ik een beetje ontevreden, mijn opmerking werd heel serieus genomen. Deze keer lieten ze weer zien waarom Banhs een van de beste restaurants van Leeuwarden is!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk geluncht!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte kwaliteit broodjes en koud afgeleverd. Niet met liefde bereid zoals in het begin wel het geval was.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij een griepje is de overheerlijke pho zeker aanbevolen. Vandaag al iets opgeknapt. Grote portie, betaalbare prijs. Zeer zeker aanbevolen!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik order sowieso elke week hier maar nog nooit een recensie geschreven. Ik ben echt verliefd op de steamed baos en custard buns!! En ben super blij dat de taro is toegevoegd als permanent item. Het zou super zijn als er nog meer milk tea smaken zouden komen, zoals vanille of strawberry.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer top! Absoluut ons favo lunch restaurant

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk :)

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan hier wekelijks wel een review plaatsen haha! Maar elke hap van de super salad is genieten!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij bahns en coffee al meerdere keren besteld en het eten is echt van top kwaliteit, daarnaast zijn ze ook altijd heel snel met de bezorgïng als ik meer sterren kon geven zou ik dat zeker doen!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijke broodjes, echte aanrader!! Goeie service, leuke mensen!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt altijd goed en wordt ook altijd snel bezorgd!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en snel bezorgd!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was absoluut heerlijk!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, bijzonder en snel bezorgd. Jullie stellen nooit teleur, dankje voor het lekkere eten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We weten hoe het normaal gaat, dus deze keer zal een uitschieter geweest zijn. Bezorging duurde erg lang en toen we het bakje opendeden zat er geen inhoud meer in de bao, alles zat aan de roll gekleefd. Daarnaast was er koriander bijgedaan, terwijl we hadden aangegeven dat niet te willen... Volgende keer (hopelijk) weer beter.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Summer Rolls zijn gisteravond helaas niet goedgekeurd door ons. Het was heerlijk vers, dat zeker, maar 2 kleine stukjes kip of 2 garnalen zonder smaak per roll en verder heeel veel rauwkost vonden wij niet ‘Banh’s waardig’ 🙈.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet eigenlijk altijd hetzelfde hier, maar het is ook altijd lekker! Dankjulliewel

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

All good

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LEKKER LEKKER LEKKERRRRRRRRR!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. Vanmiddag alleen een vleesbroodje besteld ipv vegan. Selecteren moet makkelijker kunnen

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snel en lekker!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer is het weer lekker genieten!!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten als altijd.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd supersnel bezorgd en was erg lekker! Het fijne van hun eten is dat het met verse ingrediënten en aardig wat groente gemaakt is. Ook zijn er veel opties voor vegetariërs en veganisten.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker :)

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, tijdig bezorgd en als altijd heerlijk!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was verrukkelijk 😋

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer nieuwe liefhebbers van de super salad gemaakt :-)

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, supergoed, mega lekker, geef me meer

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snel geleverd, heel vers en heerlijk van smaak! Heel blij met jullie in Leeuwarden!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker. Ik had de B&C super salad deal maar ik zag toen ik thuis kwam dat er geen ijsthee bij zat. Jammer maar het eten was het als nog wel waard. Misschien een knop toevoegen om thee te selecteren zodat deze ook op de order komt.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Lemongrass Chicken Banh was heerlijk, veel kruiden en licht pittig door de rode peper. Banh mi Pork Special is niet voor iedereen weggelegd: Het varkensvlees zullen sommige mensen ervaren als taai. Dit is denk ik de bedoeling omdat textuur is een van de kenmerken van de Vietnamese keuken. Bubble Tea is voor herhaling vatbaar.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Heerlijk eten, prima vlotte bezorging.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer, Deze keer geen saus in broodje, Andere medewerker?

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed gevuld broodje en lekkere dimsum, genoeg saus bijgeleverd.super snel bezorgd door een vriendelijke bezorgster. En erg blij dat er eindelijk een plek is in Leeuwarden waar je bubble tea kunt bestellen!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk; voor herhaling vatbaar!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heel tevreden. Voor het eerste eten laten bezorgen (voorheen afgehaald) en het ging super goed. Mooie keuze aan vegan broodjes. Bubble tea altijd top.👌🏼 Zeer vriendelijke bezorger. 😊

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Altijd snel bezorgd en top kwaliteit! Een echte aanrader 👌🏻

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag 2 Banh Mi besteld en deze waren snel bezorgd. Dat was heel fijn. Wat ons tegen is gevallen is de hoeveelheid kip op het broodje ten opzichte van de saus en groente. Wij halen regelmatig een broodje en het viel deze keer echt tegen.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is elke keer weer een feestje om te lunchen (of in deze tijd: om lunch op te halen) bij Bahns. Ook vandaag weer met volle teugen genoten van de bahn mi lemongrass chicken! Elk hapje was genieten.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vlot en lekker! En ook perfect heet.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant staat bij mij in de top 3! Zo vaak hier al besteld. Altijd verse groentes en mals vlees. Jullie mogen best trots zijn!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten smaakte echt Vietnamees voor zover ik kan beoordelen. Dus niet ‘vernederlandst’. De bezorging was exact op het gewenste tijdstip. Keurig over de drempel neergezet.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mag minder ijs in het drinken. Nu was het lastig om de bubbels te vangen met het rietje

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. We hadden deze keer ook de dumplings besteld. Ze bleven plakken aan het doosjes dus ze gingen helemaal kapot. Gelukkig bleef de smaak erg lekker!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische verse broodjes! En ze bellen je even of het een probleem is of de broodjes 10 minuten eerder worden bezorgd. Super netjes!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke veganistische bestelling. Lekker, ziet er mooi, uitnodigend en verzorgd uit. Vriendelijk en op tijd bezorgd. Verpakking met minimaal plastic.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Af en toe vieren wij een feestje thuis tijdens de lunch... En dat feestje valt altijd samen met een bestelling bij Bahns...!! Heerlijk, lekker en altijd fijn

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes die de prijs zeker meer dan waard zijn!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bao met seitan is echt een aanrader! Altijd nette en snelle bezorging. Zeker he bestellen waard.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker zoals altijd! En ook weer supersnel bezorgd :)

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en heerlijk gegeten! Aanrader! Bedankt :)

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De super salad was zoals gewoonlijk weer overheerlijk!! Er was wat saus gemorst maar gelukkig bleef er nog genoeg over. Bedankt voor het persoonlijke briefje en jullie ook fijne feestdagen gewenst!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep, het rijstgerecht, de dumplings waren allemaal heerlijk en met verse ingrediënten bereid. Aanrader om thuis te laten bezorgen.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg goed vers en lekker, jammer dat er niet bezorgd wordt in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt inmiddels een gewoonte maar de super salad was weer heerlijk!!! Bedankt luitjes voor deze lekkere en gezonde maaltijd en altijd weer keurig op tijd bezorgd 👍👍👍

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En supersnel bezorgd.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere bubble tea! Ook zeer milieuvriendelijk met papieren rietjes. Helaas zat er een lichte knoflooksmaak aan de rietjes, maar verder erg lekker!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie stellen me echt nooit teleur! Altijd vers en kwalitatief hoog. Pho-beef noodle soup is echt een aanrader, super zacht, mals vlees, zo veel smaak en vult prima! Bedankt ☺️

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en heerlijke koffie

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoeg keuze en erg lekker. Ook een goede prijs-kwaliteit verhouding & snel bezorgd!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ALLER lekkerste in leeuwarden. Super lekker eten voor een goede prijs.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu heeft onze werknemer ons getrakteerd en het was weer heerlijk genieten! Voor hem zijn deze gerechten nu zijn favoriete lunch.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede service! Wij komen zeker nog eens terug.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk geluncht op de zaak!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is alles altijd top en erg lekker! Maar gister was het bakje met saus open gegaan dus zat alles eronder, ook was het niet heel warm meer. Volgende keer beter

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerijk alleen jammer dat de bao koud was.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bahns & Coffee is een fantastische plek voor je lunch. Of je nu doorgewinterde liefhebber bent van de veelzijdige Aziatische keuken, of gewoon toe bent aan wat variatie: Bahns & Coffee heeft voor ieder wat wils. Van ruim gevulde, geurige soepen tot heerlijke broodjes, van zalige lente rolletjes tot frisse salades met een twist. Een keur aan toppings stelt je in staat om in een handomdraai je persoonlijke favoriet samen te stellen. Als je bestelt is de bezorging altijd op tijd, het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de lunchroom zelf, met open keuken, een gastvrije vrolijke plek. Een fantastische lunchgelegenheid voor ieder budget, met een ongekende prijs/kwaliteits verhouding.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van jullie lekkere eten. Bezorging was prima!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben blij met een tent die Pho serveert zoals het hoort te zijn. Petje af!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk!! Waarschijnlijk wordt dit een maandelijks terugkerende lunch op een zaterdag. Bedankt en tot de volgende keer!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd! Super lekker!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt een aanrader.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De chicken ramen was heerlijk! Ook super bezorgd, alles nog goed warm.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heeeeerlijk gegeten!!! We hebben de super salad gehad met vissaus, echt zo lekker! Had zelf ook vissaus gemaakt omdat wij van extra pittig houden. Jammer dat jullie niet bij ons bezorgen, anders had ik veel vaker bij jullie besteld!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima en vlot!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunch van Banhs Coffee is iedere keer weer ontzettend lekker en de service is top!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Chicken Ramen Soep is geweldig. Precies pittig genoeg, en de kip is ongelofelijk mals. Slim dat de bouillon los wordt meegegeven. Daarnaast had ik een Banh Mi met Grilled Pork die ook om te dromen was. Er zat wel koriander overheen, maar gelukkig was dat er gemakkelijk af te halen. Volgende keer bestel ik zonder, en geniet ik van de perfecte maaltijd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er binnen 20 minuten, wauw! De broodjes waren heerlijk als altijd. Bahns is mijn go to voor een lekkere (vega) lunch. De chai latte is ook een aanrader!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en gezond eten, snel bezorgd!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij Banhs, perongeluk is de bestelling verkeerd gegaan, na gebeld te hebben hebben ze dit zeer netjes en snel opgelost! Eten was heerlijk ;)

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always , excellent !

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Banh mi chicken was erg lekker. Pho ook goed op smaak. Die vind ik echter wel wat aan de prijzige kant. Bij Vietnamese zaakjes elders in het land kost Pho minder en krijg je meer (vlees ed)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een rice bowl met lemon grass chicken besteld. Was echt heel lekker zoals gewoonlijk. Alleen het drinken was beetje te jammer want de tapioca pearls waren heel zacht. Verder was het goed!! :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd! Fijn dat jullie brengen in deze tijden

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed product, excellent van smaak, snelle levering en nog vriendelijk ook. Perfect gewoon, mooie aanwinst voor Leeuwarden dit bedrijf!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en goede service

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker, maar dat wisten we al. Nu voor het eerst thuis laten bezorgen en dat ging super snel.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met een groep collega's bestellen wij iedere woensdag bij Bahns en coffee. Bestelling gaat soepel via de website, bezorging is het aangegeven tijdstip. Over de kwaliteit, we bestellen er elke week, dat zegt genoeg ;)

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een keer besteld voor het hele team. Was heerlijk, ruim op tijd klaar en netjes verpakt. Superzaak!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really appreciate the efforts you went to to get our food to us - sorry for the confusion and hassle - and food was super yummy as usual.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect op tijd gebracht. Helaas vonden we het broodje niet passend bij het gerecht en PHO was ook niet wat ik gewent ben van vietnamese cousine.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd +/- 20 minuten. En altijd lekker

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje heerlijk. De Smoothie bleek niet mijn smaak te zijn. Kan gebeuren. Volgende keer probeer ik weer wat anders

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd en broodjes ruim voldoende als lunch.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker allemaal

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn lievelings broodjes! Niet normaal zo lekker.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Summer rolls zijn mijn favoriet!! Had deze keer voor de eerste keer een steamed bun, was lekker :). Bezorging was ook snel

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, constante kwaliteit

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was fast and the food was delicious.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje. Snelle en vriendelijke bezorging, top!!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige minpunt is dat het alweer op is. :(

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Altijd goed en nooit teleurgesteld in hun kwaliteit! Top eetcafé!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt MEGA lekker eten en drinken!!!!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijne service en heerlijk eten :)

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Perzik bubbelthee is een aanrader.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen goede eerste indruk... Jammer dat je de koriander er niet van weg kan laten... (Na online bestellen meermaals proberen te bellen om te vragen om de koriander weg te laten, maar geen gehoor. Dus hoopte ik dat de koriander er van af te plukken was) De Banh mi lemongrass chicken was op zich wel lekker (hier was de koriander er makkelijk af te plukken), tot ik een stuk kip had wat voor de helft uit vet bestond... En aangezien het best aanzienlijke stukken kip zijn, was het geen klein randje vet. Gewoon smerig. Bij de Banh mi Taiwanese braised pork was de koriander er blijkbaar doorheen verweven. Zelfs voor iemand die normaal wel van koriander houdt, was dit echt niet lekker. Bezorging was mooi op tijd, dus daar niets op aan te merken. Ik weet niet of we hier nog eens zullen bestellen...

Reactie van Banhs & Coffee:Beste Sanne, Jammer om te horen dat je geen eerste goede indruk hebt gekregen. Ook spijtig dat je ons niet telefonisch hebt kunnen bereiken. Als je geen koriander lust dan kunnen wij dit zeker weglaten. Dit kun je ons laten weten door een opmerking te plaatsen bij je bestelling. Een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Vivian

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer uitstekende service en het eten was super

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de classic Banh Mi, en die was super. Had gevraagd om eentje zonder koriander, en zo werd die ook geleverd. Vers, knapperig, en gewoon lekker.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Je proeft dat het vers is! En een snelle levering.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer heerlijk! Bedankt!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is zooo lekker. Elke keer weer. Bezorging, service en kwaliteit is super. Eén van de fijnste eettent van Leeuwarden!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was suuuuper lekker, en het was er echt binnen 15 min!!! Wauw! Eerste keer voor ons, maar ZEKER niet de laatste keer. Dikke vetter aanrader 👌🏼😍

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder de salade bao en Bahn gehad, was allemaal lekker. Nu eindelijk de pho besteld....lekkerrrr

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk! De nieuwe loempia’s vallen hier goed in de smaak, zeker in combi met een B&C Double Shot Iced Coffee!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel! We hadden bij het bestellen een paar opmerkingen (bijv. geen koriander) achtergelaten en dit was allemaal perfect gedaan zoals wij vroegen! Het eten was heerlijk, bedankt!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgerster was vriendelijk. Enorm genoten van de Pho beef noodle soep en de bao crispy tofu. Je proeft de verse kruiden. Ook al moeten we nu thuis eten, we hadden echt het gevoel dat we aan het ‘uiteten’ waren :)

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben drie keer besteld in deze corona tijd. Alle keren was het heerlijk.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Lekker vers en goed op smaak! Ook vlot bezorgd, volgens de verwachte bezorgtijd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pho gegeten met de echte lekkere vietnamese smaak. Gaan we zeker vaker doen!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pho was top. Deze prijs houden a.u.b.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

P. E. R. F. E. C. T. I. O. N.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste jullie broodjes nu ik van huis moet werken, maar gelukkig bezorgden jullie! Erg lekker. Snel bezorgd en goed verpakt.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk broodje en super koffie! Thuiswerken wordt zo een stuk leuker :)

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ik had besteld. Een bahn met kip en een bao en springrolls. Eerst vond ik de prijzen wel wat aan de hoge kant eerlijk gezegd, maar qua porties was het echt ruim voldoende en lekker vers. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en de banhs waren super lekker

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating