Beoordelingen van Banhs & Coffee Leeuwarden

Recente recensies van Banhs & Coffee Leeuwarden

5 sterren na 51 reviews

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een keer besteld voor het hele team. Was heerlijk, ruim op tijd klaar en netjes verpakt. Superzaak!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really appreciate the efforts you went to to get our food to us - sorry for the confusion and hassle - and food was super yummy as usual.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect op tijd gebracht. Helaas vonden we het broodje niet passend bij het gerecht en PHO was ook niet wat ik gewent ben van vietnamese cousine.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd +/- 20 minuten. En altijd lekker

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje heerlijk. De Smoothie bleek niet mijn smaak te zijn. Kan gebeuren. Volgende keer probeer ik weer wat anders

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd en broodjes ruim voldoende als lunch.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker allemaal

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn lievelings broodjes! Niet normaal zo lekker.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Summer rolls zijn mijn favoriet!! Had deze keer voor de eerste keer een steamed bun, was lekker :). Bezorging was ook snel

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, constante kwaliteit

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was fast and the food was delicious.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje. Snelle en vriendelijke bezorging, top!!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige minpunt is dat het alweer op is. :(

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Altijd goed en nooit teleurgesteld in hun kwaliteit! Top eetcafé!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt MEGA lekker eten en drinken!!!!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijne service en heerlijk eten :)

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Perzik bubbelthee is een aanrader.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen goede eerste indruk... Jammer dat je de koriander er niet van weg kan laten... (Na online bestellen meermaals proberen te bellen om te vragen om de koriander weg te laten, maar geen gehoor. Dus hoopte ik dat de koriander er van af te plukken was) De Banh mi lemongrass chicken was op zich wel lekker (hier was de koriander er makkelijk af te plukken), tot ik een stuk kip had wat voor de helft uit vet bestond... En aangezien het best aanzienlijke stukken kip zijn, was het geen klein randje vet. Gewoon smerig. Bij de Banh mi Taiwanese braised pork was de koriander er blijkbaar doorheen verweven. Zelfs voor iemand die normaal wel van koriander houdt, was dit echt niet lekker. Bezorging was mooi op tijd, dus daar niets op aan te merken. Ik weet niet of we hier nog eens zullen bestellen...

Reactie van Banhs & Coffee:Beste Sanne, Jammer om te horen dat je geen eerste goede indruk hebt gekregen. Ook spijtig dat je ons niet telefonisch hebt kunnen bereiken. Als je geen koriander lust dan kunnen wij dit zeker weglaten. Dit kun je ons laten weten door een opmerking te plaatsen bij je bestelling. Een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Vivian

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer uitstekende service en het eten was super

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de classic Banh Mi, en die was super. Had gevraagd om eentje zonder koriander, en zo werd die ook geleverd. Vers, knapperig, en gewoon lekker.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Je proeft dat het vers is! En een snelle levering.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer heerlijk! Bedankt!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is zooo lekker. Elke keer weer. Bezorging, service en kwaliteit is super. Eén van de fijnste eettent van Leeuwarden!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was suuuuper lekker, en het was er echt binnen 15 min!!! Wauw! Eerste keer voor ons, maar ZEKER niet de laatste keer. Dikke vetter aanrader 👌🏼😍

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder de salade bao en Bahn gehad, was allemaal lekker. Nu eindelijk de pho besteld....lekkerrrr

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk! De nieuwe loempia’s vallen hier goed in de smaak, zeker in combi met een B&C Double Shot Iced Coffee!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel! We hadden bij het bestellen een paar opmerkingen (bijv. geen koriander) achtergelaten en dit was allemaal perfect gedaan zoals wij vroegen! Het eten was heerlijk, bedankt!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgerster was vriendelijk. Enorm genoten van de Pho beef noodle soep en de bao crispy tofu. Je proeft de verse kruiden. Ook al moeten we nu thuis eten, we hadden echt het gevoel dat we aan het ‘uiteten’ waren :)

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben drie keer besteld in deze corona tijd. Alle keren was het heerlijk.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Lekker vers en goed op smaak! Ook vlot bezorgd, volgens de verwachte bezorgtijd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pho gegeten met de echte lekkere vietnamese smaak. Gaan we zeker vaker doen!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pho was top. Deze prijs houden a.u.b.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

P. E. R. F. E. C. T. I. O. N.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste jullie broodjes nu ik van huis moet werken, maar gelukkig bezorgden jullie! Erg lekker. Snel bezorgd en goed verpakt.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk broodje en super koffie! Thuiswerken wordt zo een stuk leuker :)

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ik had besteld. Een bahn met kip en een bao en springrolls. Eerst vond ik de prijzen wel wat aan de hoge kant eerlijk gezegd, maar qua porties was het echt ruim voldoende en lekker vers. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en de banhs waren super lekker

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating